El músic i productor Àlex Pèrez, presenta el seu nou single “Tot el què som” amb el també músic de la Casamance , Hala Hala, i uns versos inicials d’Alguer Miquel, ex cantant de Txarango. A més, a la cançó també hi han col-laborat fins a dos músics més: Joan Palà i Ajo Dieme que hi posen la percussió.

La gènesi d’aquest nou tema d’Àlex Perez neix el desembre 2022 quan el músic viatja al Senegal en el marc del projecte de Nexes Musicals impulsat per Projektami i La Claqueta Social, i on també hi participava Planeta B, El Teler i Brutal Beat.

En aquell viatge Àlex Pèrez va conèixer Hala Hala, el músic de la Casamance. I de la forta connexió que va sorgir entre ells dos i de totes les hores compartides al voltant del foc, L’Àlex i en Hala Hala varen crear la cançó “Tot el què som”, que és com una abraçada entre cultures, un espai de trobada per relacionar-se i compartir tot el què les diferents persones som.

Durant aquell viatge a Senegal, la Claqueta Social, amb Enrique Carrillo darrera la càmera, també va fer l’enregistrament del videoclip, que una part es va gravar al poble costaner de Cap Skirring, d’on és originari Hala Hala, i la resta es va gravar al poble rural de Tendouck, sempre al voltant d’un foc que dona el caliu i la màgia per acostar i unir a les persones.

A més, tot el què generi la cançó a les diferents plataformes, anirà destinat al projecte del músic senegalès Hala Hala, que està impulsant la creació d’un centre social i cultural al poble de Cap Skirring, per poder promocionar la música i la cultura d’aquesta zona de la Casamance i donar suport a altres artistes que com ell, volen fer sentir la seva veu fora dels límits de la regió.