Projektami

PROJEKTAMI

La grandesa dels projectes neix de l’enorme il·lusió de les històries personals

Cada projecte compte

Projektami és una entitat que neix per acompanyar a persones a projectar les seves petites iniciatives  personals que els han de permetre millorar les seves condicions de vida.

Aquestes persones emprenedores, que tenen idees i ganes de desenvolupar projectes de vida, sovint els hi falten els recursos per poder-los tirar-los endavant.

Per això l’objectiu de Projektami és ser l’altaveu d’aquestes persones: donant a conèixer els seus petits projectes i  buscant el suport econòmic per fer-los possible.

EQUIP

Som un equip de persones apassionades en reivindicar un món millor. Un món  més  igualitari i sostenible on hi hagi lloc per tothom.

AJOLOBA DIEME

Per un món intercultural i antiracista.

D’origen senegalès, l’Ajoloba fa 14 anys que viu a Catalunya. Se sent afortunat perquè el seu procés migratori l’hi ha permès connectar i conèixer moltes persones diverses i maneres diferents de vida.

El coneixement i l’experiència adquirida al llarg d’aquests anys  l’han portat a poder a teixir ponts entre les dues cultures i a lluitar per trencar estereotips i perjudicis que impedeixen l’establiment de relacions equitatives entre persones.

MONTSE BOSCH

Per un món amb drets i lliure de violències.

Amb diversos anys d’experiència en la cooperació internacional, la Montse és una persona entusiasta i oberta al món. Sempre ha treballat des d’una perspectiva global i integradora. Durant aquests anys ha pogut connectar amb persones i històries excepcionals que l’hi han  fet replantejar l’ordre de les coses.

EDU MARTINEZ

Per un món cooperatiu i responsable.

L’esport i l’educació li ha permès conèixer, interactuar i aprendre de persones d’arreu del món. Connectar i involucrar-se en projectes socials, l’han portat a plantejar-se com d’urgent és transformar el planeta Terra en un lloc molt més respectuós i compromès.

L’Edu està fermament decidit que és possible deixar petjada en aquest món a través d’una alternativa responsable, horitzontal i que impliqui socialment a les persones.

Valors